Sojusz Sudden Strike .
Administrator
Warunki Rekrutacji :
- Przyjmujemy tylko członków +1000 pkt i +70 pkt w generałach .
- Znajomość ikariama .
- Rejerstracja na forum .
- Najważniejsze : Nie okazywać Litości i dobrze się bawic ;) .
ja bym proponował zwiększyć próg pkt do 1000, bo jak mamy być mocni i zgrani to lepiej by było mieć mniej a lepszych ludzi ustaliłbym też żeby się do nas dostać trzeba mieć co najmniej 70 pkt w generałach
to tylko propozycja
Administrator
moze zróbmy próg 1000 pkt a generałowie 50 ?
Ja popieram pomysł z 1000 pkt. ogólnych i 70 generalskimi. Taki wynik można łatwo osiągnąć już przy 2 miastach na stosunkowo niskim poziomie. Mamy sporą konkurencję i musimy być silni, nie ma co stawiać na masówkę, a graczy spełniających te kryteria już nie brakuje
Administrator
to musze dorobic wojsko bo mam tylko 60 pkt ok zgadzam sie napisze do Tigera
Data: 02.10.2008 r.
Minimum na wejście do sojuszu to:
1. minimum 2.500 pkt w rankingu (wynik całkowity),
2. minimum 150 pkt w generałach,
3. obecność minimum 2 członków sojuszu SS w odległości max 2 wysp
Podwyższone kryteria, to zdecydowanie krok w dobrą stronę, tym bardziej, że są poparte logicznymi argumentami. Problem jest tylko jeden, co z obecnymi członkami sojuszu. Sporo z nich odstaje od tych wymogów.
Karola musi w najblizszym czasie przeprowadzić selekcję - przykry obowiązek, ale konieczny.
Inaczej w razie jakiejkolwiek wojny będziemy mieli kilku idealnych kandydatów do nabijania na nas RW ...
Ostatnio edytowany przez Sly (2008-10-06 07:19:25)
No dokładnie. Choć z niektórymi graczami miło się gada lub prowadzi interesy, to ten sojusz ma dawać też bezpieczeństwo militarne, a trudno o takowe gdy są w sojuszu sami chętni do odbioru pomocy, a nie jej udzielania